Inamatilda ♥

2014-02-19
20:37:29

update

Tänkte berätta vad jag gjort senaste dagarna för nu har jag för en gång skull gjort nått och inte bara legat hemma på soffan!
 
Fredag:
Jobbade på dagen sen när jag kom hem fick jag en ros och bakelse av sanne och simon, världens bästa sambosar! Sen på kvällen åkte jag och simon till västerås för att käka middag och gå på "en skam för sverige" med magnus betnér och soran ismail. Simon fick ju det i födelsedags present av mig så det var passande att det var på alla hjärtansdag så man slapp tänka ;) Där vi skulle äta var det fullsatt och på typ alla andra restauranger också.. Så vi gick till world of beer och käkade där, ingen höjdare direkt men fick en runda gratis dricka för att maten var dålig. Tur för simon att han fick gratis öl då... Haha! Efter det kollade vi på föreställningen som var mycket bra!
 
Lördag:
Vi skulle ha kört paintball men man var tvungen att vara minst 14 pers och vi fick bara ihop fem, he-he.. Så istället drog jag, simon, sanne och crille till västerås och spenderade två roliga timmar på arosfortet. Man kände sig verkligen som barn igen! På kvällen hade vi avskedsfest för sanne hemma hos danne, riktigt kul kväll!
 
Söndag:
Bakis.
 
Måndag:
Jag och sanne åkte och hälsade på sofia som vi inte träffat på 4-5 år. Riktigt kul att träffa hennes barn och se hur hon har det, dock inte det lättaste att hitta hem till henne. Åkte fel ett antal gånger...
 
Tisdag:
Sanne åkte :( och jag hade en skitdag på jobbet! Men sen på eftermiddagen fick jag roliga besked, simon hade mat klar när jag kom hem och sen åkte jag till grällsta och umgicks med familjen så med dom tre sakerna kändes det lite bättre!
 
Idag har jag jobbat, storhandlat, lagat och ätit mat och nu sitter jag och kollar på grammis galan! Jag och sanne har bestämt att vi båda ska bli bättre på att blogga nu när hon är borta så att vi inte missar nått som händer i vandras liv! så ska försöka hålla det nu!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: