Inamatilda ♥

2013-12-29
22:59:34

Söndag

Igår fyllde simon år som sagt, på dagen kom hans släkt och fikade och sen på kvällen gick vi och käkade på torino sen blev det lite fest här hemma. Idag har vi städat, sovit, kollat på ringaren i notre dame, jag och sanne har tagit en promenix och så har vi ätit mumsig mat. Nu ska jag duscha sen sova för imorgon blir det jobba, tvätta och gymma!
 
 
Den goda maten!
 
Baconlindad fläskytterfilé fylld med soltorkade tomater, pesto och vitlök. Hasselbacksklyftor, vitlökssmör, kall sås med soltorkadetomater och sallad!
2013-12-28
00:39:11

Update

Har inte skrivit på väldigt länge nu, har hänt en hel del sen sist! Bland annat så har sanne flyttat in tillfälligt hos mig och simon, det har varit julafton med bra presenter, god mat och kvalitetstid med familjen, jag och simon har firat sex år tillsammans osv osv. Idag fyller simon år, så på dagen kommer hans släkt och ikväll blir de party! Snart nyår, vart tog detta året vägen? 
2013-12-14
01:14:25

Det var droppen!

Fick ju en The Body Shop adventskalender av simon i julklapp, och har varit hur glad som helst över den, tills jag började öppna luckorna... När jag köpte den så frågade jag om det skiljde något utöver värdet på produkterna i dom olika prisklasserna (800kr, 1000kr, 1200kr) och då sa personalen att den billigaste innehöll minisize på produkterna, den mellan var det blandat och i den dyraste var det bara fullsize. Så jag valde den dyraste. Nu har det gått 14 dagar och av dom dagarna har det varit sju stycken miniprodukter. Och i dagen lucka var det PROVER på ansiktsmask!?!? Det var fan droppen, inte alls vad man förväntar sig så det blir inte ens kul att öppna luckorna nu när det är besvikelse efter besvikelse... Blir trött på okunnig personal!
 
MVH arg Ina