Inamatilda ♥

2013-07-24
15:47:55

Onsdag

Igår jobbade jag på dagen och efter det blev det ett inte så givande magpass, men det blev ju iaf nånting! Efter det var jag hem och duscha och gjorde mig iordning för att dra hem till fickan och grilla med henne, mathilda och viktor. Grillade lax, mumsigt! Men skulle haft nån kall örtsås till så hade det varit ännu bättre men det hade jag inte tid att fixa. Efter att vi käkat/druckit och pratat ett tag så gick vi hem till mig och drack och pratade lite mer, sen kom elaine och oscar och gjorde oss sällskap. Blev sent men hade kul! Mindre kul var det imorse när jag skulle gå upp, hade sån himla huvudvärk (inte bakis, drack två öl) som har setat i hela dagen. Nu har jag typ nyss kommit hem från jobbet och ska kolla lite pll. Inget gym idag heller, vilodag! Har fått paket från gymgrossisten också som jag ska hämta sen, kuul!
 
 
Fickans grillning igår... Tur att min lax låg i folie!
 
 
 
2013-07-23
00:24:10

Måndag

Idag har jag jobbat i vanlig ordning,  efter jobbet blev det gym med sanne, simon och robin. Var dock ganska jobbigt med gårdagens träningsvärk! Känns ändå jävligt bra att vara igång igen med träningen, och denna gång ska det hålla i sig. Måste bli lite förändring! Efter gymmet så har jag kollat på pretty little liars mest hela kvällen, var upp till månsan en sväng och hängde med fickan och dogge också. Nu blir det sova för imorgon väntar jobb, gym och grilla med friends!
 
 
 
Hittade en passande bild till inlägget!
 
 
2013-07-21
23:28:22

Söndag

Idag började jag dagen med att gymma med sanne och simon, gick lite bättre idag än igår. Körde mest ben och lite axlar så nu kan jag knappt gå för mina spaghettiben... Efter gymmet åkte jag till grällsta och plockade blåbär och hallon med mamma, mycket trevligt! Fick ihop två liter blåbär och nästan en liter hallon, ska ut och plocka mera sen när det har växt till sig lite. Ikväll har jag bara kollat pretty little liars, så himla bra serie verkligen! Nu blire sova och tagga för en ny jobbvecka!
'