Inamatilda ♥

2013-01-30
12:48:27

Onsdag

Igår var jag och tränade EFIT somsagt, sjuuukt jobbigt var det! Men såna pass är så himla härliga efteråt! Idag har jag varit på en promenix med glenn och nu sitter jag och äter thaimat och rensar min dator, det är kaos bland alla mappar och bilder så ska försöka få lite ordning!
 
2013-01-29
15:27:45

The body shop

Här är det som fanns i mitt paket som jag hämtade igår! Scrub och tvål från the body shop, älskar verkligen dessa produkter och speciellt den fräscha citrondoften! Köpte dom stora förpackningarna så nu klarar jag mig ett tag!
 
2013-01-28
22:58:45

Måndag

Har inte bloggat på nästan en vecka nu, har inte tänkt på det helt enkelt! I onsdags tränade jag core med sanne, inte riktigt min grej! Sen på torsdagen testade vi på schlagergympa, det är nog något jag kommer fortsätta med! I fredags var jag hos lollo i västerås med några, vi bowlade och gick ut på krogen. Blev även lite dricka på lördagen också då jag var ut med simon och hans kompisar i sala, träffade även på sanna som man inte sett på år och dagar! Söndagen bestod av bakisdag och kalas :) Och idag har jag inte gjort nått speciellt, hämtade ut ett paket (visar grejerna sen) och tränade gympa. Imorgon ska jag städa, sola och träna EFIT!