Inamatilda ♥

2013-06-28
02:01:59

Godnatt!

Har haft en riktigt trevlig kväll med lollo och elle. Vi har käkat tacos, promenixat med vovvarna, färgat mitt hår och dom gjorde spraytan. Nu är det sovdags eftersom det blir jobb 10-22 imorgon, känns som att det behövs iaf lite sömn för att orka ett sånt pass.. Här får ni en instagrambild på håret, godnatt!
 
 
 
2013-06-27
17:04:55

Torsdag

Jobb igår på dagen sen städade jag hela lägenheten när jag kom hem. Duktig inutt! På kvällen var jag hemma hos mamma en sväng och hängde med henne. Idag har jag min enda lediga dag denna vecka, har varit till västerås med simon, han köpte ny telefon och jag köpte lite småsaker bara. Ska snart dra ner på stan och kolla efter en ny BBcream sen ikväll vill jag färga håret med färgen jag köpte idag. Får se hur det blir med det!
 
 
2013-06-25
15:05:23

Tisdag

Igår så jobbade jag på dagen sen på kvällen så var jag till månsan med glenn och jenny och tog årets första dopp, kallt och skönt! Idag har jag också jobbat och nu ska jag snart ta tag i städningen. Känns som att jag alltid skriver att jag ska städa men det brukar oftast inte bli av men nu så har det varit skitigt länge nog så ska försöka få lite ordning igen!