Inamatilda ♥

2010-05-31
22:32:33

Måndag

Idag åkte jag och simon till västerås, fast ingen av oss shoppade. Vi letade i typ hela västerås efter ett par shorts till simon men inga dög. Så imorgon ska vi kolla i sala, får hoppas på bättre lycka då! Vi åt mat på spicy hot och det var verkligen spicy hot! Haha, eller så är det bara jag som är klen ;) Här är två bikinis från ginatricot som jag ville ha, men har tyvärr inga pengar så dom får följa med hem en annan gång! Nu ska vi mysa, puss!


2010-05-30
20:51:55

Söndag

Idag har jag inte gjort mycket alls förutom att jag var in till stan och kollade på studenterna, många var riktigt fina. Jag längtar tills det är min tur! Lägger kanske upp bild på hur fin min bror va sen om jag får hans tillåtelse :)


Så här såg jag ut idag

Tröja Kappahl
Kaval Only
Jeans Ginatricot
Skor HM

2010-05-29
21:41:57

Lördag

Herregud vad trött jag är! Sov cirka 5 timmar sen jobbade jag i 6 timmar och så har jag värsta träningsvärken så jag kan knappt gå. Allt gick bra, det kom bara en regnskur annars var det helt okej väder. Vi sålde cirka 350st hamburgare, duktigt av oss! Har sovit några timmar sen jag kom hem men är fortfarande trött.. Fast måste plugga och städa innan jag lägger mig men jag orkar inte. Inte städa i alla fall, kan knappt röra mig..