Inamatilda ♥

2013-05-29
20:24:42

Onsdag kväll

Nu har mamma, farmor, glenn och jenny varit här och fikat lite sen tog mamma och farmor med sig thomas hem. Får hoppas att han sköter sig! Nu ska jag fixa den nya disken och efter det blir det en dusch. Sen blir det väl att sova några timmar innan det är dags att gå upp mitt i natten, blir hämtade vid halv fyra för att åka till arlanda. Inte många timmar kvar nu, tagga!
2013-05-29
15:49:57

Onsdag

Blev inget bloggande igår, hade fullt upp med att tvätta, göra ärenden, laga mat, diska, va hos mami osv. Började även packa igår. Idag jobbade jag 9-13 sen hem och fortsätta med allt som ska göras innan vi åker. Vill ju ha det någorlunda städat så man inte kommer hem till ett diskberg. Har även bakat äppelkaka eftersom jag får besök ikväll av mamma och farmor, kanske nån mer. Sen tar dom med sig tompa hem eftersom att han ska bo där medans vi är borta. Nu måste jag sluta skriva och fortsätta med städandet, uppdaterar nog mer senare!
 
 
Bilder från igår
1. jag satt och skrev packlista 2. thomas och jag mös på balkongen 3. thomas och jag packade 4. jag lyckades tillslut välja fyra glajjor att ha med mig!
2013-05-27
11:29:31

Söndags

Igår var vi hemma hos mamma och pappa hela dagen och firade morsdag. Vi började med fika hos farmor, sen på kvällen bjöd mamma och pappa på grillat, smarrigt! Vi hade köpt med en mumsig tårta som vi hade som efterrätt och sen avslutade vi kvällen med att spela spel. Hade en jättetrevlig dag med familjen!