Inamatilda ♥

2014-02-28
15:50:00

Blondies med lime

Har bakat blondies med lime idag, samma sak som brownies fast med vit choklad istället! Gjorde även limeglasyr till och toppade med lite kokos.
 
 

 
125g smör
200g vit choklad
4 ägg
3dl socker
2dl mjöl
1tsk bakpulver
fint rivet skal av en lime
 
Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, bakpulver och rivet limeskal och rör ner i äggsmeten. Tillsätt smör/chokladsmeten. Grädda i långpanna cirka 20 minuter, 175 grader.
Låt svalna, skär i rutor och dekorera med strimlat limeskal, tunt skivad lime, florsocker eller glasyr.
 
 
 
 
2014-02-27
13:55:13

Torsdag

Ledig idag, så himla skönt!! Har inte gjort något vettigt alls hittills idag, bara tagit det lugnt och kollat på oddities på netflix. Lagade även lunch till simon och åkte och lämnade det på hans jobb! Igår jobbade jag stängningspasset på gruvan, allt gick bra och vi hade mest gäster hittills sen vi öppnade. Efter jobbet åkte jag och simon till uppsala och hälsade på hans mamma på sjukhuset, egentligen var besökstiden slut när vi kom dit men vi smet in iaf!
 
 
 
Gårdagens lunch på jobbet!
 
2014-02-25
22:46:04

Tisdag

Idag var det lite mer fart på jobbet, men fick ändå sluta tidigare vilket var skönt! (var ju jobbdag nummer nio i rad..) Åkte till bürgers växtgård och drömde mig bort bland fina blommor och inredning, tyvärr är ju det bara en dröm när man har Thomas och Björn.. Hann även med att handla mat och förbereda matlagningen innan jag hämtade Simon på jobbet vid fyra! Kände att jag hade bra med energi idag så efter maten var jag med mamma en stund sen har jag även frostat av frysen, tömt kattlådan, gått ut med jättemycket sopor, organiserat i garderoben i hallen, diskat, betalat räkningar och bakat banan- och chokladmuffins. Tänkte göra cupcakes men mitt i muffinsbaket försvann orken så blev bara lite florsocker som topping, väldigt gott ändå! Gjorde 36st så jag, Simon och Crille har ätit några var nu ikväll sen ska simon ta med till jobbet och till sin mamma imorgon. Hoppas att alla tycker om dom!