Inamatilda ♥

2012-03-29
20:22:14

Praktik, tandläkaren, frisören och subway

Idag har dagen varit lite händelserik till skillnad från hur det brukar vara. Har varit på praktik och hos tandläkaren på dagen sen vid fyra hade jag tid hos frisören i västerås så jag tog tåget dit. Jag gjorde ett paket som hette "vårfräsch" och då ingick det tvätt, hårkur, massage, klippning, vaxning av ögonbryn, färgning av bryn och fransar, styling av håret, tips och lite färsk frukt, riktigt härligt var det och tjejen som gjorde allt var jätteduktig! Efter att både jag och mamma hade gjort allt hos frisören så gick vi till subway för att kööpa med mat hem. När vi kom hem såg vi att hon i kassan hade råkat lagt i en extra sub i våran påse men tyvärr så var alla för mätta efter sina egna för att kunna äta den extra..
2012-03-27
09:57:25

Tisdag

Har varit lite dålig på att blogga men jag har helt ärligt inget att skriva om så det är lite svårt att blogga då. Har inte hänt så mycket sen sist. I lördags shoppade jag två par byxor och ett linne och på kvällen var jag och simon på bio och kollade på en gång i phuket. Och det är väl typ det enda intressanta som har hänt sen jag skrev sist. Eller justja, på körlektionen fick jag fickparkera för första gången och jag klarade det perfekt, duktig ina!Jag och figge (och mamma och simon) åt våfflor i söndags till frukost, mumsi!
2012-03-20
10:20:50

Tisdag

Ska snart gå till bussen, har haft lååång sovmorgon idag. Efter skolan idag har jag både utvecklingssamtal och körlektion, hoppas båda går bra! Här får ni en liten bild på mig när jag ligger och chillar