Inamatilda ♥

2010-03-31
22:30:08

Onsdag

Idag har det inte hänt så jätte mycket, nettis bjöd alla på varsin trisslott (vi var 11 st) men de va bara två som vann, otur! Va och handlade med mamma och då köpte jag en ny sminkborttagning som jag tänkte testa. Alla jag har haft tidigare har inte vart nå vidare bra. Så nu ska jag ge den här ett försök, någon som vet om den är bra? :)

nivea visage young wash off! 44kr på ica
2010-03-30
22:13:10

Dagens

Här kommer dagensoutfit bara för att. Har aldrig lagt ut någon tidigare och jag tycker i alla fall att det är kul att se andras. Plus att jag väntar på att mitt dumma nagellack ska torka så jag kan gå in i duschen snart.och här kommer naglarna som ser ut som skit för jag orkar inte ta bort de runt om (a)Klippte av mina naglar så nu ser mina fingrar jätte feta ut, haha. Hjärtat ser inte ens ut som ett hjärta, råkade kladda till bokstäverna så de ser cp ut. Och de finaste av allt kom inte med, på tummen är det i alla fall en ":)" och den blev rätt söt :)


2010-03-30
21:21:27

Tisdag

Drama, drama, DRAMA! Det är väl det man kan säga om skoldagen? Vissa blir utskällda som inte alls förtjänar det, personligen tycket jag att jag själv är mer uppkäftig än den som blev utskälld. Andra blir utskällda och förtjänar det verkligen, regler är regler! Och samtidigt pratar alla med alla om allt, våran klass skulle nog bli en super bra realityserie tror jag. Haha!

Har börjat fixa lite på mitt rum nu, bilder kommer väl när jag är helt klar. Innan dess får ni vänta tåligt ;) Nu har jag nyss tagit en välförtjänt fika (dumma ina, du blir fet!). Snart bär det av mot duschen och efter det plugga -.-