Inamatilda ♥

2011-09-29
20:00:30

Sunsilk

När dom här nya sunsilk kom så trodde jag aldrig att dom skulle vara bra, jag tänkte att sunsilk är ju alltid sunsilk och dom gamla är ju som vilket ica shampo som helst. Men sist jag skulle köpa shampo så bestämde jag ändå för att ge nya sunsilk en chans. Och det var asbra! Hittills har jag bara använt det två gånger men efteråt så är håret jätte mjukt, luktar gott, ser friskt och glansigt ut osv. Rekomenderar det verkligen!

Jag har den röda för färgat hår

2011-09-29
17:25:00

Skolfoto

Blir så sjuuuukt irriterad på mitt skolfoto. Det enda jag kan tänka på är "hålet" i halsduken och sen att mitt hår ligger cp där uppe. Hålet borde ju förfan fotografen säga till om för alla fattar väl att det är skitfult att ha så. Hoppas bara att den inte ligger lika på gruppfotot som kommer i katalogen!

2011-09-29
16:56:37

Man ska inte gråta över spilld cider..

Råkade ju spilla ut en cider på förfesten i lördags, klant-ina. När jag gick förbi bordet så tog väskan i och jag råkade välta ner min nyöppnade halv liters cider som ramlade ner på golvet och in under soffan och låg där och sprutade.. Kul liv. Men efter cirka 2 minuter så var det papper överallt så jag tror det gick bra med golvet iaf!