Inamatilda ♥

2012-05-28
23:31:31

Lycklig

Har inte skrivit på länge nu men tänkte bara skriva ett kort inlägg för nu är jag så glad, fick ju VG på mitt prov i torsdags så det IGt försvann ju. Och nu skrev jag precis klart en uppgift som jag ska lämna in imorgon och när den är inne så försvinner ett till IG, FYFAN SÅ SKÖNT! Har dock ett kvar och kommer säkert få ett till nu med dom nya betygen men då är de två istället för fyra så det är ju skitbra ändå! Men nu ska jag sova, ville bara skriva det där, see ya!
2012-05-23
22:40:09

Onsdag

Chill dag idag, hade lååång sovmorgon och började tjugo i tolv med drycker och började på med ett arbete, och efter det blev det psykologi med film. Efter skolan fick linda racerköra mig till liljas så att jag skulle hinna med bussen hem, väl hemma satt jag ute i solen och pluggade och läste. Att solen har kommit gillas starkt! När mamma kom hem åkte vi in till stan till hm och köpte två par haremsbyxor, ett linne och brynfärg. nu ikväll har jag pluggat mer och nu kollar jag på bb. Hoppas verkligen att jag klarar mitt prov imorgon så att jag blir av med ett av mina IGn, skulle sitta fint inför studenten!
2012-05-22
17:56:24

Long time no see

Hej hej, har inte skrivit på mycket länge men nu sa sanne att jag skulle blogga så jag får väl göra de dåå. Idag har jag, sanne och fickan chillat i solen och spelat kubb och boule, trevlans! Dock brände jag mig lite mer på min redan brända rygg så det var inte så najs, men najs när det blir brunt. Förresten är det inte alls långt kvar till studenten känns sjuuukt. Ångest som tusan men det löser sig nog.

Så här söta är jag och sanne just nu!