Inamatilda ♥

2012-04-23
22:00:24

Måndag

Tar nog en liten bloggpaus, mår inte så bra så jag har ändå ingen energi att lägga på bloggen. Har inget intressant att skriva nu heller förutom att jag ska ta en spruta imorgon, aj! får väl se hur de blir med bloggen, kommer säkert komma upp inlägg om det händer något speciellt eller så annars tar det nog ett tag innan jag bloggar som vanligt.
2012-04-22
04:03:15

Lördag

Har nyss kommit hem från en nykter utgång med sanne på pluto, sjukt feta goodiebags och hamburgare! Har varit riktigt kul att vara nykter på krogen och kollat hur folk beter sig egentligen, haha. Är i alla fall sjukt glad just nu att jag inte drack eftersom bakisdagar suger! Men nu ska jag sova, behöver fortfarande skönhetssömn. God natt alla mina fans
2012-04-19
23:19:26

Dålig dag

Haft en väldigt dålig dag idag och det började i samma sekund som jag vaknade, hade drömt jättemycket så det kändes inte som att jag hade sovit alls. Och sen har skoldagen inte varit den bästa, tänker inte gå in på detaljer. Har även haft sjukt ont i huvudet hela dagen så mamma tyckte att jag borde göra tester om jag har migrän så ska väl boka någon tid för det. Sov i alla fall en stund nu på kvällen för att försöka bli bättre från huvudvärken och då drömde jag skit konstiga drömmar som fick mig att må dåligt, så är inte så supersugen på att sova nu. Orkar inte mer konstiga drömmar!