Inamatilda ♥

2011-10-31
13:53:44

Måndag

Kul att jag skrev ett aslångt inlägg från telefonen inatt men sen råkade jag ta bort de -.- Berättade bara lite om i lördags, riktigt kul kväll. Började på sod där det var bartömning, dock inte så bra priser som man hade hoppats på. Satt där och drack med simon sen kom det flera. Efter det drog vi till hottan, sjukt kul när typ alla man känner är där. Sen dansa jag loss med sanne till mange makers, haha varannan låt var fest hos mange... Jag tror inte ens dom sjöng? Utan att dom spelade låten bara? Kommer icke ihåg.. Tog inte mycket bilder alls, men här kommer några!
Taggad emelie på sod!


Fest hos mange!

2011-10-29
01:08:03

01:07

Duscha tidigt? Sova tidigt? Haha, jag kom nyss ut ur duschen.. Har varit ensam hemma och jag är ju så mörkrädd så har knappt varit utanför mitt rum. Jag tycker att det är så himla jobbigt med fobier och rädslor som begränsar en. Någon som har något tips hur man kan bli av med dom?
2011-10-28
20:16:24

Fredag

Soft dag idag, först sovmorgon sen skolbio sen mat sen aslite svenska sen tidiga bussen hem! Just nu sitter jag med skaplig huvudvärk, kul.. Och det är bara skit på tv -.- Ska väl snart duscha och sen lägga mig så att jag mår bra och är pigg imorgon för då är de partyyy! fest hos mange.


Jag för någon dag sen