Inamatilda ♥

2012-10-31
14:57:40

Onsdag

Ledig dag idag! Har jobbat söndag-tisdag och sen jobbar jag fredag-söndag så har min helg nu mitt i veckan, men det är skönt det med. Igår var jag och sanne till västerås, handlade grejer till jobbet på ikea och kollade även runt i lite andra affärer. Köpte årets första julklapp!
 
Idag har jag hunnit med doktorn, um, två maskiner tvätt, lagat lunch till simon och åkt med den till hans jobb, en maskin disk, vikt tvätt. Och det var väl allt, nu ska jag åka iväg och handla sen städa och laga mat när jag kommer hem. Ska se till att göra så mkt som möjligt hemma idag så kan jag ha en riktig ledig dag imorgon och göra så lite som möjligt!
 
 
2012-10-27
15:41:01

Lördag

Igår var det filmkväll med två bra filmer, idag har det varit en chilldag och ikväll blir det sannes förfest sen hem och sova. Fick sovmorgon på jobbet imorgon, riktigt skönt! så får se hur denna kväll slutar! Har inte så mycket mer att skriva, snart ska jag och simon ut och gå.. Kanske skriver mer senare!
2012-10-25
12:04:03

Kök

Igår var jag och simon till ikea igen... oops. Men denna gång köpte vi ett köksskåp och så ska vi få en bänkskiva så idag kommer vi antagligen få ett kök! Kommer vara sjukt skönt att äntligen få lite bänkyta!! Kan lägga upp bild på hur det blev sen när det är klart, är sååå glad :D