Inamatilda ♥

2010-04-29
22:11:32

Fix!

Har nyss plockat ögonbrynen och testat sminkningar. Nu ska jag frächa upp mig lite tills imorgon med rifining clear-up stripes från nivea visage och en 2-i-1 ansiktsmask/tvätt från neutrogena :)


2010-04-28
20:51:27

Onsdag

Inte så roliga saker man fick höra i skolan idag.. Måste tydligen på möta med skolsyster för att kolla vad de är för fel på mig eftersom jag hade hög frånvaro, jobbigt! Men felet är det att ksk har inga bra lärare så jag trivs inte med dom, då väljer man såklart att hellre va hemma så man slipper alla puckon.. Men men, nu ska jag duscha med simon sen ska vi gosa med en film så kanske jag blir glad igen. Puss!
2010-04-27
18:53:12

Muffins bak

Idag blev jag grymt sugen på något gott (dumma mig!) så jag bestämde mig för att baka muffins. Det blev helt vanliga chokladmuffins, men jag har hittat lite recept på nyttigare muffins som man kan ha som mellanmål som jag tänkte baka någon dag. En nyttig och "matig" muffins är ju perfekt när man kommer hem från skolan, då hållar man sig enda fram till middagen utan att behöva stoppa i sig något mer, super bra!Chokladmuffins

cirka 15 st 200ºC

100 G smör eller margarin
2 ägg
2½ DL socker
1½ TSK vaniljsocker
4 MSK kakao
2 DL vetemjöl
½ TSK bakpulver


• Sätt på ugnen och ställ upp formar på en plåt
• Smält fettet och låt svalna
• Vispa ägg och socker pösigt
• Tillsätt resten av ingredienserna, blanda i fettet sist
• Häll upp i formar och grädda mitt i ugnen cirka 10 minuter