Inamatilda ♥

2014-03-31
22:40:03

Måndag

Ledig idag, har grejat lite hemma på förmiddagen sen blev det en sväng på stan med fickan. Kollade lite i affärer och åt en räkmacka! Efter det var det bara hem och tvätta och laga mat. Nu på kvällen har jag inte mått så bra, så det blev soffan och serier som avslut på denna dag! Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon, har verkligen ingen lust att bli sjuk! 
2014-03-30
23:31:54

Söndag

Blev gruvjobb idag med, det var en del att göra och skapligt med folk. Tur att tiden går fortare då! Var dock tvungen att jobba över en timme pga gäster.. Efter jobbet åkte jag ut till grällsta och var med på det första planeringsmötet för grisfesten, kommer bli kul som vanligt! Nu på kvällen har jag legat halvt sovandes på soffan och kollat på bobs burgers och druckit en av dom nya lokorna! 2014-03-29
23:49:30

Lördag

Idag har jag bara tagit det lugnt under dagen, på eftermiddagen kom simon hem med ett vitrinskåp, behöver dock målas om! Jobbade kväll på gruvan, det mesta gick bra medans vissa saker gick mindre bra.. Nu är det sovdags för imorgon är det jobb igen!