Inamatilda ♥

2012-07-28
23:02:10

Body shop

Nått som ni alla kanske inte vet är att jag älskar the body shops produkter, lite synd att dom kostar en del bara! Här är bara några av alla dom produkter jag vill ha!
 
2012-07-28
22:24:06

Lördag

Var en lugn dag på jobbet idag, slutade även lite tidigare för att åka på alexanders dop, söt unge det där! Det blev god mat, tårta och massa regn. Har nyss setat med fotbad samtidigt som jag fixade naglarna med mitt nya nagellack med magnet som skapar ett mönster, riktigt coolt att det funkar. Blir dock inte lika starka mönster som på bilden, men det syns att det är mönster!
 
2012-07-25
00:44:51

Tisdag

Har haft det riktigt bra idag på min lediga dag. Har storstädat hela mitt rum vilket var väldigt behövligt! Så nu är det jättefint, har satt ut massa doftljus och tagit in blommor från trädgården också. Pricken övet i:et! Efter allt städande gjorde jag supergod kvällsmat till mig själv, ugnsgratinerad kantarelltoast. Mumsigt värre och superlätt att göra, kan lägga upp receptet i ett eget inlägg. Nu på kvällen har jag tagit det lugnt vid datorn och så har jag även "städat" mig själv! Skrubbat hela kroppen, fixat naglarna, smörjt hela kroppen, haft hårinpackning och ansiktsmask osv, fräscht värre! Har även lyssnat på grym musik hela dagen, awesome. Såna här dagar behövs ibland!