Inamatilda ♥

2012-11-29
23:34:43

Godnatt

Jobbet gick bra, fick till och med sluta tidigiare för en gång skull! Har dock ont i benen nu efter att ha sprungit omkring i gruvan. Hade egentligen inget värt att skriva... Godnatt!
2012-11-29
14:50:27

Torsdag

Sitter och fixar naglarna just nu, älskar att ha fixade naglar men tycker det är drygt att fixa dom! I-lands problem... Jag och Glenn har nyss ätit tacos, sjukt gott. Älskar tacos! Nu ska jag väl bara fixa lite här hemma/ta de lugnt och sen fixa mig själv innan fyra då jag ska jobba. Blir underjordsittning idag :) Skriver väl kanske mer lite senare!
2012-11-29
00:18:46

Onsdag

Som jag sa tidigare så började jag att slå in lite klappar idag, skrev även några julkort och lyssnade på julmusik samtidigt, mys! Sen har jag tvättat, handlat, ätit thaimat, färgat ögonbrynen, gjort ansiktsmask och duschat. Skön dag! Lyckades även tappa min telefon när jag skrapade rutorna på bilen nu på kvällen när jag och simon skulle ut och åka en sväng. Men som tur var låg den kvar när vi kom tillbaka och den funkar som vanligt även fast den låg i slasket en halvtimme ungefär, tur! Ligger och kollar på satc nu och ska snart sova, ska ju jobba imorgon!